FCSB

Dinamo cu Barcelona, Steaua cu amaratii Bulgariei

În timp ce Dinamo are programat un meci de gala cu FC Barcelona, Steaua îsi va prezenta lotul la Bucuresti în fata unor bulgari de mâna a doua.

Steaua a refuzat amicalul cu FC Barcelona si nici nu va aduce alt adversar de renume pentru a-si prezenta lotul înainte de începerea noului sezon.

Sefii Stelei nu stiu înca daca amicalul va avea loc în Ghencea sau pe National Arena
Locatie necunoscuta

Clubul din Ghencea a perfectat ultimul amical din aceasta vara pe data de 15 iulie împotriva bulgarilor de la Litex Lovech, ocupanta locului cinci în ultimul sezon.
 
În acest meci, Steaua îsi va prezenta cei patru jucatori transferati în aceasta vara - Rocha, Dumitras, Bratu si Pintilii, dar si noul staff tehnic.
 
De altfel, Laurentiu Reghecampf a fost cel care a intermediat acest amical în baza relatiilor excelente pe care le are cu patronul bulgarilor, care l-a dorit la echipa si în aceasta vara.
 
Litex, amarâtii Bulgariei
 
Clasata pe locul cinci în ultimul sezon, Litex se confrunta cu grave probleme financiare. Bulgarii nu au avut bani sa efectueze nici un cantonament în aceasta vara si au acceptat invitatia Stelei doar dupa ce li s-a promis ca ros-albastrii vor suporta toate cheltuielile.



Dinamo cu Barcelona, Steaua cu amaratii Bulgariei