FCSB

Dezvaluiri incendiare din Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica si-a recunoscut faptele, 4 milioane de euro scosi intr-o singura zi de la banca

Marti seara, procurorul de la Directia Nationale Anticoruptie (DNA) care a instrumentat Dosarul Transferuriulor a declarat ca Mihai Stoica, fostul oficial stelist, si-ar fi recunoscut la un moment dat toate faptele de care a fost acuzat si condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

Doru Tulus, cel care condus ancheta din Dosarul Transferurilor din partea DNA, a declarat marti seara la Prima TV ca Mihai Stoica si-a recunoscut faptele intr-un cadru semioficial, insa dupa aceea le-a negat la proces.

"Stoica a recunoscut tot ce a facut in fata ofiterului de politie care instrumenta cazul. I s-au aratat dovezile cu traseul banilor si cu faptul ca unul dintre inculpati a scos din acei bani 4 milioane de euro intr-o singura zi, de la banca. Mihai Stoica a cedat si a recunscut toate acuzatiile, insa dupa aceea a retractat totul si a pledat nevinovat la proces", a spus Tulus la Prima.

[news-105185]

Stoica a primit in Dosarul Transferurulor cea mai grea pedeapsa, trei ani si jumatate de inchisoare. El nu va mai putea lucra la un club de fotbal timp de doi ani dupa executare.

Instanta a considerat ca Stoica a ascuns o suma de 550.000 de dolari, nedeclarata.

[news-105224]



Dezvaluiri incendiare din Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica si-a recunoscut faptele, 4 milioane de euro scosi intr-o singura zi de la banca