FCSB

Ciprian Marica s-a despartit de Steaua

Atacantul Ciprian Marica a anuntat ca experienta sa la Steaua s-a incheiat si ca va continua in alta parte din sezonul urmator.

"Contractul meu cu Steaua s-a incheiat la finalul acestei editii de campionat. Am venit sa castig toate competitiile in care era angrenata echipa si sa jucam in grupele Ligii Campionilor. Din pacate, nu am reusit sa castigam titlul, nu am reusit sa ne atingem obiectivele, ale echipei si ale mele, personale. Asa ca am decis ca experienta mea la Steaua sa se opreasca aici", a anuntat Marica pe contul sau de Facebook.

"Le multumesc mult celor din conducerea clubului pentru increderea acordata in mod special patronului, ii multumesc mult lui Laurentiu Reghecampf. Le multumesc baietilor pentru experientele traite impreuna. Eu cred insa ca e timpul pentru o noua experienta. M-am refacut dupa accidentare, sunt sanatos, mi-e dor de fotbal dupa doar cateva zile de vacanta, asa ca voi porni pe un drum nou", a adaugat atacantul.

Ajuns in iarna la Steaua, Marica nu a marcat niciun gol in tricoul ros-albastru si a fost accidentat in mai multe randuri.



Ciprian Marica s-a despartit de Steaua