FCSB

Ciprian Marica nu si-a reziliat contractul cu Steaua. Le arata obrazul celor care dezinformeaza

Atacantul Ciprian Marica nu si-a reziliat contractul cu Steaua, asa cum a aparut in mai multe surse asa zis de informare a opiniei publice.

"Nu am reziliat nici un contract!!!! Va anuntam eu primul!!! Nu am nimic de ascuns, fata de nimeni, mi-am asumat tot timpul deciziile!", a scris Marica pe contul sau oficial de Facebook.

"A scris cineva, plictisit probabil, sau nebagat in seama, ca mi-am reziliat contractul cu Steaua. Oameni buni, cum e posibil sa scrieti barfe fara sa verificati, cum naiba va numiti profesionisti?! Chiar nu mai exista decenta, rusine, daca nu exista profesionalism?! Ziare, site-uri, televiziuni pe care le credeam serioase se comporta ca ultimul amator", a adaugat jucatorul de la Steaua.

Ciprian Marica a semnat cu Steaua pana la 31 august, adica la finalul preliminariilor in cupele europene. Chiar daca nu a marcat niciun gol in tricoul ros-albastru si a fost chinuit de mai multe accidentari, Marica este un jucator care ar putea ajuta Steaua in campania europeana.

Insusi antrenorul Laurentiu Reghecampf a vorbit despre viitorul lui Marica spunand ca "acesta nu si-a spus inca ultimul cuvant in fotbal".

[news-119120]



Ciprian Marica nu si-a reziliat contractul cu Steaua. Le arata obrazul celor care dezinformeaza