FCSB

Chiriches a semnat cu Tottenham cu gandul la un club si mai mare. Becali a luat toti banii

Chiriches nu mai este de joi jucatorul Stelei. El a semnat cu Tottenham Hotspur pentru urmatorii cinci ani, a anuntat chiar jucatorul. A plecat cel mai valoros jucator al Romaniei din noua generatie.

Chiriches a facut joi dimineata vizita medicala, iar apoi a semnat pe cinci sezoane. Steaua va incasa 8,5 milioane de euro in aceasta vara, intr-o singura transa.

"Tottenham are pretentii inalte. Vreau sa fac treaba buna aici si apoi sa plec la un club si mai mare. Au fost zile grele, cu adrenalina, imi pare bine ca totul s-a terminat cu bine", a declarat joi Chiriches.

Jucatorul va avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Vlad Chiriches este cel mai scump transfer din Liga 1 catre un club din strainatate. El a fost cel mai bun jucator al Stelei din actualul lot. Comparat cu Gica Popescu, noi spunem ca el este si mai valoros si mai talentat si va ajunge departe. Steaua va primit prin plecarea sa cate doua goluri in plus pe meci, iar lipsa lui va lasa o aparare debalansata si lipsa iesirilor rapide si precise catre mijloc si atac.

Legat de comisioanele acestui transfer, intreaga suma va merge neatinsa catre Gigi Becali. "Nu am incasat nici un ban din acest transfer", a declarat joi Victor Becali. Fratii Becali aveau o datorie catre patronul Stelei, care a fost astfel onorata. Totusi, fratii Becali vor incasa un mic comision anual din salariul lui Chiriches, cate 60.000 de euro pe an.

Succes mai departe!



Chiriches a semnat cu Tottenham cu gandul la un club si mai mare. Becali a luat toti banii