FCSB

Chipciu, revenire emotionanta la Steaua

Mijlocasul Alexandru Chipciu a revenit, vineri seara, la Steaua dupa o absenta de cinci luni. Chipciu a intrat in joc pentru ultimele 12 minute in locul italianului Piovaccari si a fost aclamat la scena deschisa de intreg stadionul.

"Revenirea nu a fost foarte grea. Asteptam de mult redebutul meu. Mi-a fost mai greu pana m-am obisnuit cu ideea ca sunt accidentat si ma bucur ca am revenit in Ghencea. Aici este casa noastra, suporterii din Ghencea sunt mai patimasi aici. Am fost emotionat de primirea pe care mi-au facut-o", a declarat Chipciu la Dolce Sport.

Jucatorul Stelei a mai spus ca Liga 1 nu trebuie confundata cu Champions League: "In campionat defilam si trebuie sa ne revenim doar in Champions League. Cu Schalke toata lumea se astepta sa scoatem cel putin un egal, dar la acel nivel este de ajuns o singura eroare pentru a se schimba tot".

Chipciu a mai spus ca este bucuros si mandru ca a ajutat echipa nationala prin golul marcat la Budapesta, gol in urma caruia Romania a smuls in extremis o remiza cu Ungaria, scor 2-2, in preliminariile Cupei Mondiale.



Chipciu, revenire emotionanta la Steaua