FCSB

Bogatinov a semnat cu Steaua si va avea un numar simbolic

Macedoneanul Martin Bogatinov a ajuns, duminica, la Bucuresti pentru a-si pune semnatura pe contractul cu Steaua si oficialii din Ghencea i-au rezervat deja un tricou cu numar.

Liber de contract dupa ce s-a despartit de ucrainenii de la Karpaty Lvov, Bogatinov a ajuns in Romania duminica pentru a semna contractul cu Steaua si a pleca apoi in primul cantonament al iernii la Marbella (Spania).

Bogatinov a semnat cu Steaua pe doi ani, anunta presa din Macedonia, si va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna. Macedoneanul va avea in contract o clauza prin care dupa primele sase luni Steaua ii poate desface unilateral contractul, asa cum s-a intamplat in cazul lui Adrian Cristea.

Jucatorul de 27 ani, portar in nationala Macedoniei, va avea la Steaua tricoul cu numarul 86, un numar cu o simbolistica puternica pentru formatia din Ghencea. Anul 1986 este anul finalei Cupei Campionilor Europei castigate de Steaua in fata Barcelonei la Sevilla.

Oficialii stelisti au ales solutia Bogatinov dupa ce rezerva Valentin Cojocaru s-a accidentat si va fi indisponibil restul sezonului.



Bogatinov a semnat cu Steaua si va avea un numar simbolic