FCSB

Becali si Armata s-au inteles pentru marca Steaua

Ministerul Apararii Nationale (MApN) si clubul lui Gigi Becali au ajuns miercuri la o intelege privind marca Steaua, a anuntat Armata printr-un comunicat trimis pe adresa noastra.

MApN afirma ca "s-au reluat discutiile", insa la finalul comunicatului afirma ca se vor anunta "in perioada imediat urmatoare termenii concreti ai colaborarii", semn ca negocierile au mers pe un drum bun.
 
Ramane de aflat ce s-a discutat de fapt si daca echipa lui Becali a redobandit numele, sigla si palmaresul aferent marcii Steaua.
 
De asemenea, pe lista discutiilor s-a aflat si revenirea Stelei in Ghencea.
 
Iata mai jos comunicatul MApN:
 
Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii CSA Steaua si reprezentantii SC. FC Steaua SA. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozitiilor echilibrate si disponibilitatii exprimate public de presedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argaseala.
In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale:
1.     reglementarea problematicii legate de folosirea marcii si
2.     revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea.
Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014.
In perioada imediat urmatoare vor fi stabiliti termenii concreti ai colaborarii.


Becali si Armata s-au inteles pentru marca Steaua