FCSB

Becali ramane dupa gratii. Cererea de suspendare a pedepsei a fost respinsa. Becali ceruse 180 de zile! "Mi se doreste moartea!"

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, joi, cererea formulata de Gigi Becali pentru intreruperea pedepsei cu inchisoarea pe care o executa in prezent.

Tribunalul Constanta a respins ca nefondata cererea lui Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Magistratii considera ca Becali se poate opera in Romania, sub supraveghere a fortelor de ordine.

Patronul Stelei ceruse 180 de zile de intrerupere a pedepsei pentru a se opera in strainatate, desi initial se anuntase ca doreste o suspendare de doar trei luni a pedepsei (90 de zile). Becali a afirmat miercuri ca refuza sa se opereze in Romania, considerand ca poate ramane paralizat.

Decizia a fost pronuntata joi in sedinta publica si poate fi contestata in trei zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

"Mi se doreste moartea", a exclamat Becali conform televiziunilor de stiri, dupa aflarea deciziei defavorabile.

Becali a fost prezent miercuri la Tribunal, acolo unde a afirmat ca doreste sa se opereze in strainatate, suferind de o forma delicata a herniei de disc, cea cervicala (localizata la partea superioada a colanei vertebrale).

El a afirmat ca detine opinii medicale din Romania si strainatate, toate aratand ca sufera de aceasta problema si ca este necesara de urgenta o operatie. “Cind cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, intre care si medicul Ciurea, care este cel mai mare din Romania, arata ca daca nu se face operatia este pericol de paralizie, nimeni nu ma poate obliga sa fac aceasta interventie la un doctor pe care il vor institutiile statului“, a declarat Becali citat de agentia de stiri Mediafax.

Cum operatia nu se poate realiza in sistemul penitenciar, Becali trebuie sa o faca in alta parte. Patronul Stelei a spus ca a aflat de multe cazuri ale unor persoane care au ramas paralizate dupa ce au fost operate in Romania de hernie de disc cervicala si ca de aceea doreste ca el sa fie operat in strainatate.

Ca variante pentru interventia chirurgicala ar fi spitale din Munchen (Germania) sau Viena (Austria).

Gigi Becali se afla in inchisoare din mai 2013 si are de executat trei ani si jumatate de detentie.

Sursa foto: Libertatea



Becali ramane dupa gratii. Cererea de suspendare a pedepsei a fost respinsa. Becali ceruse 180 de zile! "Mi se doreste moartea!"