FCSB

Becali pune piciorul in prag fata de doi jucatori: "Nu mai au ce cauta la Steaua"

Gigi Becali a luat atitudine dupa infrangerea pe care Steaua a suferit acasa cu Gaz Metan Medias si anunta ca doi dintre titularii de duminica seara nu vor mai juca la echipa pe care o finanteaza.

"A gresit si Reghe. Il vezi pe Mitrea ca nu poate, nu-l mai bagi. N-an nimic cu baiatul, e cuminte, dar n-are ce cauta el la Steaua. Golubovic e cel mai bun om din lume, dar n-are ce cauta la Steaua. El nu e atacant. Cand pleaca il iau in brate si ii multumesc. Mai are 3-4 luni contract. Eu nu sunt fotbalist, nu sunt antrenor, dar stiu ca la om in plus scoti mingea in margine si centrezi. Singurul care facea asta era Tamas", a spus Becali.

"Boldrin si De Amorim au jucat la Steaua la inceput cat au muncit. Acum ei joaca din talent, dar cu talentul nu se poate castiga meciul. De ce nu sunt motivati jucatorii? E vorba de caracter aici, de cum te nasti. Daca ei aveau caracter jucau pe acolo. Barcelona cu orice echipa joaca la fel, nu conteaza ca sunt Messi, Neymar si Suarez. Noi cand l-am laudat putin pe De Amorim a inceput sa o "talenteze", la fel si cu Boldrin. In Europa ei joaca, pentru ca sunt vazuti, prind contracte. O sa le scriu eu pe tabla: ", a adaugat patronul Stelei.

foto: facebook.com/FCSBOfficial/



Becali pune piciorul in prag fata de doi jucatori: "Nu mai au ce cauta la Steaua"