FCSB

Becali dezvaluie pretul cerut de Armata pentru sigla Stelei

Gigi Becali a vorbit joi seara despre negocierile cu Armata legate de marca Steaua (sigla, culori si palmares). Desi zilele trecute lucrurile pareau pe un fagas bun, Becali considera ca Armata vrea un pret prea mare.

Seful Stelei a declarat joi ca Armata solicita in cadrul negocierilor 60.000 de euro pe luna pentru marca Steaua, o suma care sa includa si inchirierea bazei sportive din Ghencea. Becali considera ca aceasta cifra este exagerata si, la acest moment, respinge o asemenea colaborare.

"Au zis "va dam stadionul daca luati si sigla, pe care am evaluat-o la 60.000 pe luna". Du-te, ba, de aici, ca nu-ti dau nici 6 euro pe luna! Ei asa vor, pentru ca sigla, de fapt, este impactul. Evalueaza ei impactul suporterilor. Pai, care suporteri? Pai impactul cu sigla e la mine, nu la ei. Ei cat au produs pe sigla asta intr-un an, au produs 1.000 de euro pe ea? Sigla face cat produce ea. A produs 1.000 de euro intr-un an? N-a produs. Pai, la revedere atunci", a declarat Becali la postul Digi Sport. 

Astfel, Becali a spus ca nu are o problema sa mearga mai departe cu FCSB, chiar daca echipa nu este Steaua, subliniind ca la acest moment este interesat de familia sa si de fetele sale.



Becali dezvaluie pretul cerut de Armata pentru sigla Stelei