FCSB

Becali anunta ca a mai inregistrat trei marci Steaua: "Armata e disperata"

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a declarat intr-o emisiune televizata ca a mai inregistrat la OSIM alte trei marci cu numele Steaua si ca cei de la Armata sunt disperati pentru ca pierd procesele intentate de acesta.

“Am mai inregistrat trei marci Steaua Bucuresti sa demonstrez ca Armata n-are decat sigla, adica un desen. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, continuitate o avem noi. Am facut tot ce am putut pentru a demonstra suporterilor ca noi avem palmaresul, istoria si denumirea. Armata e disperata ca am castigat toate procesele”, a declarat Becali la postul sport.ro

Patronul vicecampioanei Romaniei mai spune ca este pregatit sa lupte pana in panzele albe pentru a-si recupera investitia de la stadionul Steaua si spune ca va lasa locul in paragina.

“Am facut plangere penala pentru abuz in serviciu. Ei nu vor sa dea niciun raspuns. Tot ce exista la tribuna oficiala este cumparat de noi prin licitatie. Tabela a costat 800.000, nocturna costa si ea sute de mii, dar nu ai cu cine sa te intelegi. Nu suntem lasati sa luam ce e al nostru. Scoatem liftul, camerele de luat vederi, becuri, neoane, nocturna. Lasam totul in paragina, rugina si pereti goi. Vreau sa vada toata toata tara cum e in Romania”, a mai spus Becali.



Becali anunta ca a mai inregistrat trei marci Steaua: "Armata e disperata"