FCSB

GOL cu GOL Oldham - Steaua 1-4

Onlinesport a transmis, sambata, de la ora 17:00, penultimul meci amical al Stelei din aceasta vara, impotriva lui Oldham, echipa din liga a treia engleza de fotbal (League One). Precedentele rezultate inregistrate de Steaua au constat in infrangeri cu Chiasso (2-1), Lugano (5-2) si Ludogoret Razgrad (4-2).

17:05 Incepe meciul!

5' Nita are o prima interventie spectaculoasa la un sut de la peste 25 de metri al englezilor!

11' Cornel Rapa apare surprinzator la finalizare, dupa un un-doi rapid cu Robert Valceanu, fostul galatean trimite pe centrul portii, in bratele goalkeeperului!

14' Majoritatea actiunilor de atac ale Stelei se desfasoara in flancul drept de atac, acolo unde Valceanu si Cornel Rapa aduc un plus consistent pe faza de atac.

18' Lovitura libera periculoasa pentru Oldham, de la marginea careului. A fost un hent comis de Aldea acolo. Englezii trimit in bara!

20' Nita rezolva o situatie de unu la unu pe un contraatac periculos al englezilor, dupa o noua greseala a lui Aldea.

24' Gardos se accidenteaza si este inlocuit cu Pham-Huy.

32' GOOOOLL STEAUA!! Stanciu patrunde periculos pe partea dreapta, incearca la coltul scurt, iar portarul lui Oldham respinge in gheata lui Valceanu, care inscrie din apropiere. 1-0 pentru Steaua!

41' Keseru, foarte aproape de a dubla avantajul Stelei cu un voleu frumos din interiorul careului!

Finalul primei reprize.

REPRIZA A DOUA

Inceputul reprizei a doua.

46' Se face si a doua modificare la Steaua: Stanciu este inlocuit cu tanarul Razvan Gradinaru. Si Nita este inlocuit cu Arlauskis.

52' GOOOLLL OLDHAM! Englezii restabilesc egalitatea, 1-1! Clarke-Harris inscrie cu un sut la coltul lung, la capatul unei faze desfasurate in flancul drept.

65' Costel Gilca schimba liniile: Tosca, Aldea, Rapa, Pham-Huy, Neagu, Keseru, Pirvulescu si Valceanu sunt inlocuiti cu Varela, Szukala, Latovlevici, Prepelita, Sanmartean, Tanase, Chipciu si Iancu.

67' GOOOOOLLL STEAUA! Varela inscrie la doar doua minute dupa ce a fost trimis pe teren de Gilca. Steaua revine in avantaj in urma unui corner, cu Varela deviind cu calcaiul sutul lui Gradinaru.

69' GOOOOOLLL STEAUA! Chipciu duce scorul la 3-1 printr-un sut imparabil!

71' GOOOOOLL STEAUA! Tanase centreaza periculos in careu, de unde Iancu reia in plasa pentru 4-1!

86' Steaua mai rateaza in doua randuri, prin Chipciu si Tanase.

Finalul partidei.

 

Costel Gilca incepe acest amical cu o formula experimentala: Nita - Rapa, Gardos, Aldea, Tosca - Neagu, Filip - Valceanu, Stanciu, Parvulescu - Keseru. Vremea este una perfecta pentru fotbal.

Sursa foto: steauafc.com



GOL cu GOL Oldham - Steaua 1-4