FCSB

Armata solicita retrogradarea Stelei lui Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua prin vocea juristului Florin Talpan sustine ca Federatia Romana de Fotbal ar fi trebuit sa retrogradeze echipa de fotbal sustinuta de Gigi Becali in Liga 1 si pe care o numeste FCSB si nu Steaua Bucuresti.

“Echipa de fotbal a dansului nu este Steaua, ci FCSB. Nu este continuatoarea celebrei echipe de fotbal Steaua Bucuresti, doar pentru ca George Becali a inregistrat acest nume la Registrul Comertului. FRF trebuia sa verifice ca nu exista acordul Ministerului Apararii pentru infiintarea societatii comerciale. Pentru acest motiv FRF trebuie sa retrogradeze echipa", a declarat Talpan prin intermediul unui comunicat de presa.

Talpan il mai acuza pe Becali de rea credinta si-l acuza ca a apelat la o inginerie pentru a inregistra la OSIM marca Steaua.

“George Becali a facut urmatoarea inginerie juridica: a facut o cesiune (temporara) cu titlu gratuit a marcii pe care o detinea Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti, s-a folosit de acest lucru ca sa induca in eroare OSIM ca nu mai trebuie consimtamantul nostru, iar la scurt timp dupa inregistrarea de catre OSIM a siglei, cand nu mai avea nevoie de marca respectiva, a facut cesiunea inversa cu titlu gratuit catre Asociatie. La acel moment, dl. Becali facea parte si din Asociatie (vicepresedinte) si din societatea comerciala (actionar si presedinte in consiliul de administratie)”, a mai spus Talpan.



Armata solicita retrogradarea Stelei lui Becali