FCSB

Armata detaliaza: Steaua lui Becali a pierdut inclusiv trofeele si palmaresul

Ministerul Apararii Nationale, care a castigat saptamana trecuta marca Steaua in instanta, a detaliat ce insemna acest lucru. Desi initial cei de la Steaua au spus ca au pierdut doar stema, apoi s-a aflat ca nici culorile si nici sigla nu ii mai apartin. Mai mult, asa cum noi am scris de la inteput, marca include si palmaresul, desi cei de la Steaua nu o admit.

Cei din cadrul Armatei afirma ca marca Steaua include palmaresul, dar si trofeele de dupa 2004, cele castigate cub patronajul lui Gigi Becali.

MApN joaca tare si afirma ca marca este negociabila, se poate cesiona in schimbul unei sume de bani. Astfel, militarii afirma ca Becali poate primi folosinta marcii Steaua, aici intrand numele, emblema, culorile, palmaresul si rezultatele de dupa 2004, daca va plati o sumad e bani.

Negocierile incep luni.

Becali a declarat ca nu doreste sa achite cei 6 milioane de euro pe care MApN i-ar dori si ca a pornit in paralel inregistarea unei noi marci. FC Steaua Bucuresti ar putea deveni FC Steaua, va juca in galben si va avea o emblema in culori pale rosu si bleu. 

Asta daca nu se vor intelege cu Armata. Steaua, la nivel oficial, a demarat insa negocierile. 

In cazul in care negocierile cad, MApN are un instrument de presiune: il va actiona in judecata pe Becali pentru a obtine despagubiri financiare din transferurile, performantele si drepturile tv ale Stelei pe care Becali le-a incasat intre 2004 si 2014.



Armata detaliaza: Steaua lui Becali a pierdut inclusiv trofeele si palmaresul