FCSB

Arlauskis il ataca pe Becali in presa din Lituania: “Nu ma lasa sa joc”

Giedrius Arlauskis il critica aspru pe Gigi Becali in presa din tara sa natala si il acuza pe acesta ca nu-i mai permite sa apere la Steaua. Portarul lituanian face referire si la presiunea pe care o pune Laurentiu Reghecampf pe echipa din Ghencea dupa revenirea din Arabia Saudita.

Arlauskis mai spune ca antrenorul Constantin Gilca se gaseste intr-o situatie dificila, fiind prins la mijloc intre decizia patronului si interesele echipei.

“Patronul nu ma lasa sa joc, iar antrenorul si colegii ma sustin. Antrenorul chiar este pus intr-o situatie dificila, iar fostul antrenor creaza presiune la echipa”, a spus Arlauskis.

Acesta mai lasa sa se inteleaga ca aventura sa la Steaua este ca si incheiata, fiind hotarat sa mearga mai departe in cariera.

“Voiam sa joc pana la finalul sezonului, dar nu cred ca voi mai juca in acest sezon”, a mai spus Arlauskis, jucator care este pus in contact cu Udinese pentru o mutare din vara.

Arlauskis a fost scos din lotul Stelei la dorinta lui Gigi Becali inaintea meciului cu Rapid din etapa a 18-a. Ceilalti doi exclusi sunt Andrei Prepelita si Iasmin Latovlevici, toti trei avand contracte cu Steaua doar pana in vara.

Antrenorul Gilca a vorbit dupa meciul cu Rapid despre situatia creata si a spus ca lipsa a doi dintre cei trei s-a resimtit pe teren la intalnirea de duminica seara.

“A fost decizia patronului. Nu pot sa va spun mai mult, asta e...S-a simtit lipsta lui Prepelita si a lui Arlauskis”, a declarat Gilca dupa infrangerea cu Rapid.



Arlauskis il ataca pe Becali in presa din Lituania: “Nu ma lasa sa joc”