FCSB

Antrenorul lui Aktobe nu se teme de Steaua: "Totul se va juca pe teren"

Vladimir Gazzaev are doar 34 de ani si a preluat-o pe Aktobe la 10 iulie si intr-o perioada scurta de timp a reusit sa impresioneze pe banca formatiei din Kazahstan, adversara Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Fiul lui Valeri Gazzaev, omul care a cucerit Cupa UEFA cu CSKA Moscova, spune ca a avut foarte putimp la dispozitie sa schimbe jocul lui Aktobe si ca se asteapta la un meci greu cu Steaua.

“Este dificil sa schimbi ceva intr-un timp atat de scurt, mai ales ca nu stiam de ce sunt in stare jucatorii mei. Cu unii dintre acestia am mai lucrat in trecut si le multumesc pentru felul in care au reusit sa elimine pe Dinamo Tbilisi”, a spus Gazzaev pentru site-ul UEFA.

Chiar daca presa din Kazahstan acorda prima sansa Stelei in dubla cu Aktobe, Gazzaev este convins ca pe teren balanta va fi mult mai in echilibru.

“Abia dupa meciul de la Bucuresti vom sti cine merge mai departe. Am citit in presa kazaha si stiu ca romanii sunt favoriti, dar totul va fi decis pe teren. Avem deja o strategie pusa la punct pentru a ne califica si vrem sa ne ducem planul la bun sfarsit”, a mai spus Gazaev.

“Steaua este o echipa bine structurata si vom avea o lupta grea cu o formatie puternica. Vom face tot ce ne sta in putinta sa ne calificam”, a completat tehnicianul celor de la Aktobe.



Antrenorul lui Aktobe nu se teme de Steaua: "Totul se va juca pe teren"