FCSB

Denis Alibec a semnat cu Steaua. Clauza speciala pusa de Becali

Gigi Becali a explicat intr-o emisiune televizata ca a reusit transferul lui Denis Alibec si ca toate partile implicate au semnat, iar jucatorul trebuie sa mai treaca vizita medicala. Alibec se va alatura lotului stelist din iarna.

UPDATE: Becali a dezvaluit ca Alibec a semnat cu Steaua si ca va plati celor de la Astra 1.7 milioane de euro, ceea ce inseamna putin peste 2 milioane de euro cu tot cu TVA.

"Va veni la noi din iarna, iar pana atunci va continua la Astra. Singura conditie mai este sa iasa bine la vizita medicala. Am pus o clauza in contract ca Astra sa ne dea banii inapoi daca se accidenteaza pana in iarna", a spus Becali la Digi Sport.

Aceasta dupa ce initial, tot miercuri seara, patronul Stelei anuntase ca transferul lui Alibec este blocat de Junior Morais, celalalt jucator al Astrei dorit de Steaua.

"M-am inteles cu cei de la Astra, dar Morais nu a vrut sa semneze acum. Mi-a spus ca va semna la iarna sau la vara. Dadeam 500.000 de euro celor de la Astra, dar asa il iau gratis, numai ca in aceste conditii nu-l mai pot lua pe Alibec. Astra vrea sa-i dea la pachet pe amandoi, iar Junior vrea bani la semnatura, probabil 100.000-200.000 de euro", a declarat Becali la Digi Sport.

Interventia patronului Stelei a fost comentata imediat de Marius Sumudica, antrenorul celor de la Astra, acesta declarand ca nu mai intelege nimic.

"Cred ca suntem singura echipa care transferam in perioada de transferuri, in afara perioadei de transferuri, nu mai inteleg ce se intampla. Mi-e foarte greu sa-i motivez pe jucatori, dar ii voi folosi in continuare pe cei doi. Eu nu fac ca altii sa trimit jucatorii pe la licee", a spus Sumudica intepand Steaua cu trimitere la cazul Tade.

Pentru a-l determina sa-si rezilieze contractul, Steaua l-a trimis pe francez sa se pregateasca la liceul Mircea Eliade.



Denis Alibec a semnat cu Steaua. Clauza speciala pusa de Becali