FCSB

Ajunge Varela la PAOK?

Betano.com ofera un pariu special pentru plecarea capitanului Stelei, Fernando Varela, la echipa PAOK Salonic din Grecia.

Varela are cota de peste 1,40 sa ajunga la PAOK si de peste 2,70 sa nu se transfere la aceasta echipa, pana la data de 8 septembrie 2016.

Presa din Grecia a oferit in ultimele zile detalii despre o posibila mutare a lui Varela de la Steaua la PAOK. Nu sunt doar zvonuri, ci si discutii intre oficialii celor doua echipe.

In plus, Varela isi doreste sa plece de la Steaua, chiar daca mai are un an de zile de contract. El ar uma sa castige la PAOK un salariu de trei ori mai mare decat la Steaua, in jur de 600.000 de euro pe sezon.

Decizia de plecare se afla in mainile lui Gigi Becali. Patronul Stelei doreste 3.000.000 de euro pentru acest transfer, o suma refuzata pana acum si de alte echipe. Este drept, s-au oferit maxim doua milioane.

Betano.com adauga foarte des pariuri speciale . Verifica site-ul cat de des poti pentru a le vedea, lista fiind din sport si nu numai. Pentru EURO 2016, Betano.com ofera pariuri speciale pentru echipe, dar si pentru turneul final in general.

Foto: Steaua FC



Ajunge Varela la PAOK?