FCSB

AC Milan, reactie oficiala despre transferul lui Chiriches

Ariedo Braida, oficialul lui AC Milan care a venit la Bucuresti pentru a-l vedea pe Vlad Chiriches, a vorbit în premiera despre un posibil transfer al stelistului.

Directorul sportiv al Milanului sustine ca a observat o crestere evidenta în jocul lui Chiriches.

"Vlad Chiriches este un fotbalist cu foarte multe calitati, care poate evolua atât ca fundas central, cât si ca fundas lateral dreapta. A crescut foarte mult din momentul transferului de la Pandurii la Steaua, dar mai are de lucrat la maturitatea în joc. În România sunt fundasi foarte buni. Îmi amintesc ca, atunci când am venit sa-l vad pe Sapunaru, l-am gasit ca atacant, iar dupa aceea a fost retras ca fundas si a cucerit si Europa League cu FC Porto în aceasta postura", a declarat Braida.

Totusi, Chiriches trebuie sa mai astepte cel putin pâna în vara pentru a fi pregatit de AC Milan.

"Chiriches mai are de asteptat, nu este gata înca pentru prima liga italiana. Milan are nevoie în iarna de fotbalisti peste media actuala a lotului, altfel transferul este inutil. Daca ar veni acum la Milan, Chiriches ar iesi din calcule dupa primele doua meciuri, în cazul în care ar gresi. Asa, la o alta echipa, are timp sa creasca", a spus Braida.
 



AC Milan, reactie oficiala despre transferul lui Chiriches