Liga 1

Lovitura pentru Steaua. Astra ii pastreaza pe Alibec si De Amorim

Oficialii cluburilor Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se intelesesera, miercuri, pentru transferul jucatorilor Denis Alibec (24 ani) si William De Amorim (23 ani) la echipa campioana. Numai ca joi seara, dupa calificarea Astrei in Turul 3 preliminar al Europa League, antrenorul echipei a anuntat ca jucatorii nu mai pleaca nicaieri.

Marius Sumunica, antrenorul Stelei, a declarat joi seara ca "De Amorim si Alibec nu mai pleaca nicaieri."

Steaua batuse palma pentru cei doi

Transferul celor doi s-ar fi facut pentru suma de 1.4 milioane de euro, au precizat surse apropiate clubului giurgiuvean pentru agentia Mediafax.

Cei doi jucatori au primit acceptul clubului Astra de a-si negocia salariile cu Steaua. Mutarea celor doi la campioana Romaniei devenea astfel o chestiune de ore, urmand a fi oficializata in cel mai scurt timp, cel mai probabil joi sau vineri.

Initial Steaua oferise 1.5 milioane de euro pentru cei doi, dar Ioan Niculae a refuzat prima oferta.

Marius Sumudica, antrenorul Astrei, declara marti seara la postul Dolce Sport ca nu are cunostinta despre pierderea celor doi jucatori.

"Poate se face peste capul meu", spunea Sumudica, acesta plangandu-se de asemenea de comunicarea deficitara cu patronul Ioan Niculae aflat dupa gratii.



Lovitura pentru Steaua. Astra ii pastreaza pe Alibec si De Amorim