Liga 1

Steaua ramane invincibila cu Viitorul in deplasare

Nici de aceasta data echipa lui Gheorghe Hagi nu a reusit sa puna probleme Stelei pe teren propriu, iar echipa bucuresteana a castigat duelul de duminica seara, cu 3-1 (1-1).

Viitorul a inceput mai bine si jucatorii lui Hagi ar fi putut deschide scorul in minutul 3 la sutul lui Tanase scapat in fata de portarul Cojocaru. Pe urmarire Momcilovic a respins din fata lui Chitu cu pretul unei accidentari.

Steaua a deschis scorul in minutul 29 prin Tudorie, jucator care a profitat de o minge respinsa in fata de portarul advers Rimniceanu la centrarea lui Aganovic de pe stanga.

Gol anulat pentru Viitorul dupa alte trei minute, reusita lui Marin cu un sut din afara careului fiind invalidat pentru un fault in atac comis de Tanase.

Chitu a restabilit egalitatea cu trei minute inaintea pauzei cu un sut plasat din afara careului. O minge trimisa printre doi stelisti care l-a lasat fara reactie pe Cojocaru.

Steaua a inceput partea secunda cu Stanciu in locul lui Aganovic, apoi Pintilii i-a luat locul lui Bourceanu, insa echipa lui Reghecampf a tremurat serios in minutele 52 si 53, cand bara transversala l-a salvat de fiecare data pe Cojocaru.

Mai intai Benzar a luat bara la tinta cu un sut din lovitura libera, dupa care a fost randul lui Carp sa trimita in transversala cu capul.

Popa a adus linistea in tabara Stelei in minutul 62 la capatul unei faze rapide de atac, cu o circulatie a balonului intre Stanciu, Tudorie si Popa la finalizare.

Stanciu avea sa inchida tabela cu doua minute inaintea finalului cu un sut spectaculos la coltul lung din lateral stanga in interiorul careului.



Steaua ramane invincibila cu Viitorul in deplasare