Champions League

Presa engleza: "Valencia si Rooney, prea buni pentru romani"

"Valencia și Roneyo, prea buni pentru români", a titrat cotidianul The Sun, dupa meciul pe care Otelul Galati l-a pierdut, scor 0-2, în deplasare, cu Manchester United, în etapa a patra a grupei C a Ligii Campionilor.
Ziarul The Sun a precizat ca Manchester United a muncit pentru o victorie cu "plevusca Otelul". "Startul a fost de vis, dar apoi, în ciuda unor șanse de gol, diavolii roșii n-au mai marcat pâna în minutul 87. United a reușit meritat al doilea gol, când șutul lui Rooney a fost deviat în plasa. Fara niciun punct, Oțelul a aratat o ambiție limitata", a subliniat sursa citata.

"Valencia a alungat grijile, dar meciurile de acasa nu par sa fie prea confortabile pentru Ferguson. United și-a complicat drumul printr-o performanța insipida, presarata cu erori, dupa un început încurajator (golul lui Valencia), dar cu un final cam dezordonat. Poate ca n-a fost așa jenant ca la înfrângerea cu City, dar sa joci așa cu outsiderii grupei e cam tot pe-acolo. Gazdele aproape ca au facut cadou un gol Oțelului în minutul 42", a scris Daily Mail.

Manchester Evening News a notat ca "românii au venit sa ia primul punct în grupa, dar United s-a impus confortabil". "Au fost momente în care campionii României au parut speriați. United a parut ca ar vrea s-o ajute pe Oțelul sa ia mult doritul punct, facând un joc confuz uneori".

Cotidianul The Mirror a comentat: "Daca la Bucuresti Otelul a fost un adversar incomod, pe Old Trafford nu avea cum sa fie altceva decât o încercare de limitare a proporțiilor scorului. Manchester a avut un start perfect, gol rapid Valencia. United a pus rabdarea fanilor la încercare pâna sa reuseasca golul doi".

The Guardian a precizat ca daca n-ar fi fost șutul deviat al lui Rooney din final, Manchester United ar fi repetat scorul cu Everton. "Românii au peferat sa stea în spatele balonului și sa o lase pe Manchester sa munceasca. Cel puțin asta a permis gazdelor sa împinga jocul și sa atace. Faptul ca a luat repede gol n-a tentat-o pe Oțelul sa îsi modifice stilul sau sa încerce mai mult. Neagu l-a pus la grea încercare pe De Gea în finalul primei reprize", a scris publicația amintita.

Site-ul oficial al gruparii engleze a notat ca succesul cu Oțelul "a fost mai degraba unul munict, decât unul spectaculos": "Golul lui Rooney a facut ca scorul sa arate mai respectabil și sa arate mai real diferența din teren. Un meci care probabil nu va ramâne prea mult în memoria fanilor".

Mediafax



Presa engleza: "Valencia si Rooney, prea buni pentru romani"