Liga 1

Steaua incheie anul cu trei victorii la rand in Liga 1

Campioana Steaua a obtinut, luni seara, a patra victorie consecutiva de la revenirea lui Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica si a treia la rand in campionat.

Un succes categoric obtinut de stelisti cu 3-1 in fata celor de la ACS Poli Timisoara pe “terenul propriu” de la Pitesti.

Autogolul lui Bocsan a deschis scorul pentru Steaua, iar Stanciu si Hamroun au conturat victoria ros-albastrilor. Golul Timisoarei a fost reusit de Dan Popescu cu o executie spectaculoasa de la mare distanta.

In urma acestui succes, Steaua a urcat pe locul patru in clasament, cu 40 puncte, venind la un singur punct in spatele rivalei Dinamo si la cinci puncte de liderul Astra Giurgiu.

Meciul din Trivale a avut un ritm foarte bun inca din primele minute, ambele echipe oferind un fotbal deschis, pe contra si cu numeroase actiuni in viteza.

Tade, atacantul atat de contestat la Steaua pana la venirea lui Reghecampf, a reusit chiar sa marcheze in minutul 22, insa reusita fostului golgeter al Ligii 1 a fost anulata pentru o pozitie afara din joc. O decizie corecta a tusierului.

Timisoara ar fi putut da lovitura pe contraatac dupa numai cinci minute, insa Goga a intarziat pasa decisiva pentru Elek la un doi contra doi si ultimul n-a mai avut forta pentru a-l invinge pe Nita.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 33 cand, la o centrare a lui Popa din marginea careului, Bocsan a deviat la coltul scurt in propria poarta.

Steaua a inceput excelent partea secunda si la patru minute de la reluare Stanciu a majorat avantajul gazdelor cu un lob peste portarul Kirschtein.

S-a facut 3-0 in minutul 81 dupa sutul lui Hamroun din marginea careului. Acesta a preluat pe piept o minge lunga a lui Papp si a tras la poarta fara sa mai stea prea mult pe ganduri.

Anterior Steaua avusese un gol anulat eronat pentru un offside inexistent la Tudorie.

Ultimul gol al meciului a apartinut oaspetilor si a fost o bijuterie de gol. Dan Popescu a gasit vinclul cu un sut de la 35 de metri.



Steaua incheie anul cu trei victorii la rand in Liga 1