Liga 1

Revenire fabuloasa a muresenilor in deplasare cu Pandurii

Un meci care pana la un punct a fost la discretia celor de la Pandurii s-a incheiat in cele din urma la egalitate, scor 3-3, si astfel echipa gorjeana rateaza sansa trecerii pe locul trei in clasament.

Meciul a inceput abrupt si Hora a deschis scorul in minutul 10 cu o reluare simpla din pasa lui Antal.

Doar noua minute s-au bucurat de avantaj jucatorii pregatiti de Edi Iordanescu, revenit pe banca tehnica dupa suspendarea de doua etape.

Voiculet a scapat pe stanga dupa o pasa artistica oferita de Brandan cu calcaiul si a marcat pentru 1-1 in poarta fostei sale echipe.

Pandurii au intrat totusi in avantaj la cabine, dupa ce Antal a marcat primul sau gol in tricoul echipei pentru care evolueaza din iarna.

Matei si Balaur au dat pe langa minge in propriul careu de 6 metri, Stancioiu a ramas pe linia portii si Antal a profitat de indecizia celor trei trimitand sub bara.

La cinci minute de la reluare acelasi Antal a reusit dubla din pasa lui Hora si se parea ca Pandurii se indreapta spre o victorie facila.

Spre deosebire de meciul tur cand cei de la ASA s-au intrecut in duritati, de aceasta data jucatorii vicecampioanei au jucat fotbal si au revenit cu maturitate in joc.

Mai intai Gorobsov a redus din diferenta direct din lovitura libera in minutul 65 cu o executie spectaculosa, pentru ca Balaur sa inscrie golul de 3-3 cu o lovitura de cap din apropiere cand mai erau zece minute pana la finalul meciului.

Ultimele minute au fost dominate de ASA, echipa care a trecut in trei randuri pe langa golul victoriei. Ciolacu si Bus au ratat cele mai mari ocazii din pozitii ideale.



Revenire fabuloasa a muresenilor in deplasare cu Pandurii