Liga 1

Razvan Burleanu e sigur: "Voi castiga alegerile"

Razvan Burleanu a declarat marti ca el este cel care va castiga alegerile de miercuri, de pe 5 martie, de la FRF, semn ca totul este scris, iar mesajul este clar.

"Am spus ca daca Gica Popescu nu va fi condamnat, alegerile vor intra in turul al doilea, iar acolo  il voi bate. Acum, ca el a iesit, voi castiga din primul tur. Mi-ar fi placut sa il inving pe teren. S-a dat semnalul unui sfarsit de etapa. Se va evacua sistemul Sandu - Kasai. Grupurile din jurul familiilor Becali si Padureanu, dar si scoaterea la pensie a lui Kassai inseamna eliminarea sistemului clientelar. FRF trebuie sa devina o institutie legala si pertinenta. Avem semnale ca institutiile fundamentale functioneaza", a spus Razvan Burleanu, unul dintre candidatii la functia de presedinte a FRF.

"Fotbalul si societatea romaneasca trebuie sa intre intr-o zona a reformelor. Voi castiga alegerile cu 80% dintre voturi. Este o realitate ca in momentul de fata domnul Sandu si Kassai si alte persoane au format o celula de criza pentru a gasi o formula de anulare a alegerilor. Ii asigura pe membrii afiliati sa vina la Bucuresti, sa participe la Adunarea Generala si sa voteze asa cum le dicteaza constiinta lor".

"Ne aflam in fata unui moment de maxima importanta, a unui nou proiect de societate cu oameni competenti care sa ia locul impostorilor", a incheiat Burleanu.

[news-105196]



Razvan Burleanu e sigur: "Voi castiga alegerile"