Liga 1

Florin Prunea povesteste culisele Dosarului Transferurilor: "E vorba de sute de transferuri, inclusiv cel al lui Hagi"

Florin Prunea a dezvaluit marti, dupa aflarea deciziei din Dosarul Transferurilor, ca DNA a ridicat sute de transferuri, inclusiv pe cel al lui Gica Hagi, pe vremea cand el era director de Relatii Internationale la FRF.

"Eu eram director cu Relatii Internationale la FRF. Cand a venit DNA, erau patru-cinci procurori, eram eu, presedintele Mircea Sandu, Viorel Duru si regretatul Dan Cristea", a povestit Prunea la Dolce.

"Este vorba de sute de transferuri. Eu nu stiam ca se tin acolo toate transferurile. A stat Cristea o saptamana cu procurorii, au luat la mana toate transferurile, le-au luat pe toate. Dupa aceea eu am semnat un Proces  Verbal pentru fieare document predat. Specific: nu eu am pus la dispozitie actele, ci a fost un cadru legal impus", a mai spus actualul oficial de la Iasi.

"Ce mi-a sarit in ochi a fost contractul lui Real Madrid si Steaua pentru Gica Hagi. Sau al lui Gica Popescu la Eindhoven. Intreaga procedura a avut loc in sediul FRF, s-a facut pe baza de Proces Verbal de predare - primire. Am fost in fata instantei unde am stat doua minute ca martor, nu am avut ce sa spun, eram nou in Federatie", a incheiat Prunea.

[news-105185]



Florin Prunea povesteste culisele Dosarului Transferurilor: "E vorba de sute de transferuri, inclusiv cel al lui Hagi"