Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu, mafiot? "A incercat sa ma asasineze. Eram programat"

Adrian Mutu se afla in centrul unei povesti cu mafoti. El este acuzat de un fost partener de afaceri ca ar fi vrut sa il lichideze cu ajutorul a doi asasini platiti.

Adrian Martian i-a intocmit o plangere penala lui Adrian Mutu pentru modul in care fotbalistul a gestionat o afacere comuna cu combustibili biodiesel. Omul de afaceri afirma ca a fost inselat prin fals in acte si fortat, fara succes, la un moment dat sa iasa din afacere.

Acum au iesit la iveala noi detalii. Martian a fost chemat in orasul francez Ajaccio de catre partenerul sau de afaceri, Adrian Mutu. Ajuns acolo, Martian a constatat ca "Adrian Mutu a incercat sa ma asasineze", confrom editiei tiparite a Gazeta Sporturilor.

Martian a fost pus sa semneze niste documente si, cand a refuzat, a inceput un film cu mafioti in toata regula, din pacate trait aievea daca ne luam dupa ce spune Martian. Mutu a dat un telefon, iar in camera au intrat doi barbati inarmati. Ulterior acestui episod, Mutu ar fi afirmat ca Martian "era programat demult sa fie omorat".

"A dat un telefon, iar dupa cateva minute au intrat in incapere doi corsicani cu pistoale. Mutu ii chemase sa ma lichideze, fara gluma. Calculul lui Mutu a fost atunci asa: ori Martian semneaza, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme", a povestit Martian.

Totusi, de ce nu a fost omorat Martian de cei doi "corsicani cu pistoale"? Nu pentru ca totul ar fi inventat sau a fost o gluma proasta de-a lui Mutu, ci pentru ca, asa cum chiar el spune, unul dintre asasini l-ar fi recunoscut ca prieten al patronului echipei Ajaccio.

Martian sustine ca dupa acest episod Mutu i-ar fi cerut scuze.

Bineinteles, declaratiile lui Adrian Martian trebuie privite cu o mare rezerva. La aceste momente are loc o ancheta si, chiar daca Mutu are multe bube, nici acest Martian nu poate fi o usa de biserica.



Adrian Mutu, mafiot? "A incercat sa ma asasineze. Eram programat"