Otelul Galati

Viorel Tanase preia Otelul

Oficialii clubului Otelul Galati încearca în continuare sa ajunga la un acord cu Dorinel Munteanu pentru rezilierea contractului. Succesorul lui Munteanu a fost stabilit deja: Viorel Tanase.


Pâna sa scape de Dorinel Munteanu, galatenii i-au gasit deja un înlocuitor: Viorel Tanase si-a dat acordul sa preia echipa si este asteptat marti la antrenamentul echipei.
 
Între timp continua negocierile dintre sefii Otelului si Dorinel Munteanu. Desi a afirmat ca vrea sa demisioneze, Dorinel i-a lasat masca pe cei din staff-ul administrativ la sedinta de sase ore care a avut loc în noaptea de sâmbata spre duminica.
 
Dorinel Munteanu a anuntat ca nu vrea sa accepte rezilierea amiabila decât daca i s-ar plati despagubiri în valoare de 100 de mii de euro. În caz contrar, pentru a-l demite galatenii trebuie sa-i plateasca salariul pâna la finalul sezonului.
 
"Lui Dorinel i s-a transmis ca jucatorii nu-l mai vor. Ei au discutat cu Narcis Raducan si i-au cerut sa faca o schimbare. Dorinel nu poate sa stea cu sila la Galati, e pacat pentru rezultatele pe care le-a avut", afirma o sursa din cadrul clubului de la malul Dunarii.
 
Viorel Tanase, cel care îi va lua locul lui Dorinel Munteanu, a evoluat timp de 15 ani pentru Otelul, a pregatit echipa a doua a clubului, iar ca antrenor a mai trecut pe la Dunarea Galati si Farul Constanta.



Viorel Tanase preia Otelul