Liga 1

Nimic la nimic intre cele doua nou-promovate, Voluntari si ACS Poli Timisoara

Cele doua nou-promovate din acest sezon au oferit un fotbal bun, cel putin in prima repriza meciul fiind peste media de pana acum a campionatului, dar au lipsit golurile si in final ambele echipe au impartit punctele.

Pentru Voluntari este primul punct dupa o serie de patru infrangeri la rand in Liga 1, in timp ce Timisoara este oprita din seria castigatoare inceputa odata cu mandatul lui Florin Marin.

Echipa banateana a venit in Stefan cel Mare cu moralul betonat de victoria obtinuta impotriva Stelei runda precedenta si alb-violetii au dominat meciul in primele minute.

Prima actiune a meciului a apartinut banatenilor, spaniolul Llorente sutand peste poarta de la limita careului de 16 metri.

A urmat sutul lui Hernandez, omul care a ingropat-o pe Steaua, dar acesta a fost slab si mingea s-a scurs pe langa poarta lui Balauru.

Cea mai controversata faza a meciului s-a petrecut in minutul 19, cand Pancu l-a faultat in propriul careu pe Melinte, insa centralul Robert Dumitru a lasat jocul sa continue. Din toate unghiurile posibile s-a vazut ca a fost vorba de o faza de penalty.

Voluntariul a iesit la joc si Kone a avut o buna patrundere in minutul 24. Acesta s-a dovedit altruist si a cautat pasa in centru pentru Rus, mingea fiind blocata de Kirschtein.

A urmat o mare balbaiala la cealalta poarta, cu Balauru iesit dintre buturi in afara careului pentru a-l intampina pe Elek. Acesta a trecut si a trimis la intalnire pentru Hernandez, numai ca spaniolul n-a gasit cadrul portii.

Kone a ratat o buna sansa la doua minute dupa pauza, cand l-a intins serios pe Kirschtein cu un sut la coltul scurt.

Acelasi Balauru a retinut in doi timpi sutul lui Belu de la distanta din minutul 63, pentru ca la cealtalta poarta, dupa sapte minute, Costea sa caute coltul lung cu o executie pretentioasa din marginea careului.

Acelasi Costea si-a incercat sutul din actiune, mingea la coltul scurt punandu-l la incercare pe Kirschtein.

S-a terminat in cele din urma 0-0 si Voluntariul cauta in continuare prima victorie din istorie in Liga 1 cand au mai ramas doar doua etape pana la finalul turului de campionat.



Nimic la nimic intre cele doua nou-promovate, Voluntari si ACS Poli Timisoara