Liga 1

Ion Craciunescu, acuzat ca a promovat o tanara arbitra in schimbul unor favoruri sexuale. Iata dialogurile compromitatoare

Ion Craciunescu, seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, este acuzat ca a promovat o tânara în vârsta de doar 22 de ani în schimbul unor favoruri sexuale. Drept argument stau o serie de discutii purtate pe un site de socializare între Craciunescu si tânara în cauza, care i-ar putea fi nepoata.

Alexandra Despa, o tânara în vârsta de 22 de ani din Râsnov, a fost promovata recent la Divizia C. Potrivit ziarului Cancan, promovarea s-ar fi facut în urma unor favoruri sexuale pe care tânara arbitru i le-ar fi oferit sefului CCA.

"Nu exista asa ceva! Nu exista ca eu sa fi facut vreun blat. În afara de arbitru, Alice este fotbalista si studenta la Medicina si a luat toate testele pe bune. Nimeni nu obtine niciun punct în plus de la mine. Aceasta conversatie despre care vorbim este o facatura. Singurul lucru despre care am vorbit este ca se vor face cursuri intensive atât la baieti, cât si la fete"
Ion Craciunescu

Sursa citata prezinta o serie de discutii purtate pe Facebook între Alexandra (Alice) Despa si seful CCA. Mai întâi, pe data de 5 iunie, tânara si-a manifestat nemultumirea pentru greselile din test, însa Craciunescu a parut mai interesat de un flirt. "La fizic n-ai nici o problema" - e doar una dintre aluziile lui Craciunescu. Seful CCA i-a oferit si numarul de telefon si i-a transmis ca o asteapta la Bucuresti.
 
Dupa trei zile, Craciunescu i-a mai transmis tinerei arbitre ca are motive sa fie optimista, pentru ca apoi afisarea rezultatelor sa întareasca suspiciunile. De unde se plângea ca va mai sta înca un an în divizia D, tânara arbitra a fost promovata cu a doua nota.
 
A urmat un nou dialog pe Facebook între cei doi, pe data de 19 iunie. "Ti-am promis si m-am tinut de cuvânt ;)", îi spune Craciunescu. "Abia astept sa ne revedem ca sa-ti multumesc cum trebuie :X Stii tu la ce ma refer ;))", raspunde Alexandra. "Te puuuuupacesc pâna atunci", încheie Craciunescu.
 
Seful CCA este cunoscut ca fiind un adevarat devorator de femei, însa ultima patanie l-ar putea costa postul. 12 echipe îi cer deja demisia, iar plecarea sa s-ar putea produce miercuri.

Discutie de pe data de 5 iunie:
Craciunescu: Buna
Alice: Buna ziua. Ce faceti?
Craciunescu: Bine. Nu ti-am zis sa nu imi mai vorbesti cu dvs?
Alice: Daa... Stiu.. Dar nu prea imi vine asaa...
Craciunescu: Ei, si tu acuma. Cam repede ai disparut dupa concurs... Esti ok?
Alice: Daa.. Pai eram cam supi ca nu am facut bine. Si am plecat direct
Craciunescu: Da de ce te-ai suparat asa rau?
Alice: Eeh, pai aveam alte asteptari asa
Craciunescu: Cum? De la mine?
Alice: Nuuuu mai. De la mine. Chiar m-am pregatit mult anul asta.
Craciunescu: La ce? :)
Alice: La examen, la ce altceva
Craciunescu: Pai la fizic n-ai nici o problema
Alice: Mersi :> ... Dar la scris aveam emotii. Ca d-aia am si invatat ultimele luni. Si fix la intrebarile pe care le stiam mi-e ca am gresit
Craciunescu: Hai fata nu mai fi suparata
Alice: Cuuuuuum sa nu fiu. 2 le-am facut
[...]
Craciunescu: Cand mai vi pe la bucuresti poate stam mai mult si iti povestesc. Daca vrei
Alice: Da. Mi-ar placea. Chiar as fi curioasa :D
Craciunescu: Pai suna-ma cand vi prin bucuresti: 07....... (n.red - numarul este cel real)

Discutie de pe data de 8 iunie:
Craciunescu: Din ce am vazut eu sunt f apropiate lucrarile
Alice: Aa... Inseamna ca mai stau un an la D
Craciunescu: Hai, fi si tu mai optimista. Eu cred ca ai mari sanse
Alice: Stii tu ceva ce nu stiu eu?
Craciunescu: In principiu da
Alice: Pai ne auzim maine atunci. Nb :*
Craciunescu: Sa ai o seara minunata.



Ion Craciunescu, acuzat ca a promovat o tanara arbitra in schimbul unor favoruri sexuale. Iata dialogurile compromitatoare