Liga 1

Gigi Becali acuzat ca l-a ofertat pe Andrei Ivan dupa meciul Craiovei de la Voluntari

Patronul Stelei, Gigi Becali, n-a avut nicio retinere in a discuta cu jucatorul Andrei Ivan si cu tatal acestuia dupa meciul pe care CSU Craiova l-a sustinut luni dupa-amiaza la Voluntari.

Becali l-ar fi indemnat pe Ivan sa vina din vara la Steaua, spunandu-i acestuia ca de la Craiova n-are nicio sansa sa obtina un transfer peste hotare.

Intreaga scena a fost filmata, iar oficialii clubului din Banie s-au revoltat fata de gestul lui Becali de a le contacta jucatorul.

“Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu mi se pare normal ce s-a intamplat dupa meciul cu Voluntari. Nu vrem sa intram in scandaluri, dar daca vrea sa poarte discutii cu jucatorii, atunci sa ia legatura cu un oficial al clubului. Asa este normal. Nimeni de la Craiova nu s-a dus sa ia un jucator de la Steaua sau de la alta echipa”, a spus Silvian Cristescu, director sportiv la CSU Craiova, la postul sport.ro

Andrei Ivan a fost dorit insistent de Becali si in iarna, cand acesta a fost dispus sa ofere 2 milioane de euro pentru transferul atacantului in varsta de 19 ani. Ivan a ramas la Craiova prelungindu-si contractul cu gruparea din Banie pana in 2020. Jucatorul este monitorizat de FC Barcelona si Espanyol.



Gigi Becali acuzat ca l-a ofertat pe Andrei Ivan dupa meciul Craiovei de la Voluntari