Liga 1

Gaz Metan intoarce scorul si castiga spectaculos in minutul 90 cu CSM Poli Iasi

Etapa a 15-a din Liga 1 a debutat vineri seara la Medias cu meciul dintre Gaz Metan si CSM Poli Iasi, partida castigata de gazde, cu 2-1 (0-0), dupa ce iesenii preluasera conducerea imediat dupa pauza.

Mihalache a deschis scorul pentru echipa oaspete in minutul 48 cu un sut la coltul scurt prin care l-a pacalit pe portarul Plesca. Acesta a scapat mingea in poarta mai rau ca un amator.

Gazdele au avut un gol anulat pentru un offside la Susnjar in minutul 59, decizia fiind una corecta, dar in cele din urma au restabilit egalitatea prin Axente cu un sfert de ora inaintea finalului. Talonat de filipinezul Sato, acesta a impins mingea in poarta din centrarea lui Munteanu de pe flancul stang.

Mediasul a castigat meciul cu un gol spectaculos marcat de Trtovac chiar in minutul 90 dupa o faza de atac bine lucrata. Petre a centrat de pe dreapta la bara a doua, de unde Lullaku a intors mingea in centrul careului pentru sutul lui Trtovac si acesta si-a trecut in cont primul gol al sezonului.

Albanezul Lullaku, golgeterul mediesenilor cu 12 reusite in acest sezon, nu a prins o zi prea inspirata si a ratat trei ocazii mari de gol. Prima dintre acestea in minutul 8 cu o lovitura de cap respinsa de Caparco la centrrea lui Cretu din flancul drept.

Cu trei minute inaintea pauzei Lullaku a irosit o noua sansa de gol la capatul unui contraatac purtat pe dreapta. In partea secunda, la zece minute dupa pauza, mediesenii au trecut din nou pe langa gol la mingea trimisa de Lullaku cu piciorul spre vinclu. Mingea a cazut pe plasa.

In urma acestui rezultat Gaz Metan urca pe locul trei in clasament, cu 26 de puncte, egaland-o pe Viitorul, in timp ce pentru CSM Poli Iasi situatia ramane critica. Echipa din Copou n-are decat 12 puncte.



Gaz Metan intoarce scorul si castiga spectaculos in minutul 90 cu CSM Poli Iasi