FCSB

Florin Costea, lovit prin ricoseu

Chiar daca a fost printre putinii jucatori remarcati de Gigi Becali la Mioveni, Florin Costea va avea de suferit din cauza sugestiilor pe care finantatorul i le-a facut lui Ilie Stan.
"Ce facem cu Florin Costea?" - aceasta a fost dilema zilei la Steaua pe care Ilie Stan a incercat sa o rezolve impreuna cu staff-ul sau.

Gigi Becali a ordonat ca Tanase sa fie folosit doar ca mijlocas stanga, ceea ce ar insemna ca Stan trebuie sa aleaga dintre el si Florin Costea.

Pentru urmatoarea partida a Stelei, cu Universitatea Cluj, problema nu exista, intrucat Tanase este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, dar Stan si colaboratorii sai au incercat marti sa gaseasca o solutie.

Dupa atacurile lui Becali, staff-ul ros-albastrilor a hotarat ca Florin Costea sa fie readus la statutul de rezerva, desi a fost unul dintre cei mai in forma stelisti in 2012.

"Florin Costea nu este inca pus la punct suta la suta, se vede ca ii lipseste continuitatea. Cel mai bine este sa intre pe parcurs, in repriza a doua, cand el va fi proaspat iar adversarii obositi", a explicat secundul Edi Iordanescu.
 
Ramane de vazut cum va primi Gigi Becali decizia pe care staff-ul Stelei a luat-o in cazul lui Florin Costea. Finantatorul ros-albastrilor sugerase ca fostul oltean sa fie folosit in banda dreapta.

Onlinesport


Florin Costea, lovit prin ricoseu