Liga 1

FC Botosani si Viitorul trag cortina peste etapa a 2-a cu un egal

Echipele FC Botosani si Viitorul Constanta au remizat, luni seara, in epilogul etapei a 2-a din Liga 1 la capatul unui meci disputat, incheiat 2-2.

Oaspetii arenei din Botosani au condus de doua ori in prima repriza, dupa reusitele lui Mitrea si Filip, dar de fiecare data gazdele au egalat prin acelasi jucator, Croitoru.

Viitorul a deschis scorul la prima actiune de poarta, in minutul 4, prin fundasul golgeter Mitrea. Acesta a reluat din sase metri centrarea lui Ianis Hagi de la coltul terenului.

Croitoru a restabilit egalitatea in minutul 20 cu un sut cu piciorul stang din interiorul careului. Vasvari a urmarit pana la limita terenului o minge care parea pierduta si a intors-o ideal pe sutul capitanului de la Botosani.

Cu zece minute inaintea finalului primei reprize echipa lui Gheorghe Hagi a dezvoltat un contraatac superb, iar Filip nu s-a mai oprit decat in careul advers, unde a finalizat cu un sut in forta pe langa Iliev.

In partea secunda Viitorul s-a retras in propria jumatate si, in cele din urma, a platit tribut acestei tactici defensive.

Mai intai Raul Costin a ratat o mare ocazie in minutul 54, cand sutul sau a fost deviat de portarul Buzbuchi in bara transversala, pentru ca dupa doar patru minute Croitoru sa reuseasca dubla.

Roman a intors cu capul un balon si Croitoru, aflat mai in spate, a reluat din cadere fara speranta pentru portarul advers.

Pana la final oaspetii au parut ca se multumesc cu remiza, desi au ratat o mare sansa prin Gravra in minutul 82.

Botosaniul a presat fara insa a mai gasi drumul spre gol.

Joi seara arena echipa lui Leo Grozavu are o misiune infinit mai dificila in returul cu Legia Varsovia (20:00).



FC Botosani si Viitorul trag cortina peste etapa a 2-a cu un egal