Liga 1

Dinamo se apropie la doua puncte de locul doi dupa 1-0 cu ASA

Victorie la limita obtinuta de Dinamo, duminica seara pe Arena Nationala, in fata celor de la ASA Tg.Mures, scor 1-0.

Un succes adus de Dorin Rotariu cu o executie magistrala din lovitura libera si care o apropie pe Dinamo la doua puncte de Steaua, ocupanta locului doi in Liga 1.

ASA Tg.Mures s-a prezentat modest si a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Ionut Balaur a fost eliminat pentru un hent comis in preajma propriului careu. Din faza rezultata a marcat Rotariu.

Dinamo a dominat meciul, chiar daca antrenorul Mircea Rednic si-a menajat mai multi titulari in perspectiva meciului cu Steaua de miercuri seara din returul Cupei Romaniei.

Inceputul meciului a fost unul alert, Lazar trimitand pe transversala in minutul 3 dintr-o lovitura din marginea careului muresenilor.

Rotariu a amenintat si el poarta adversa in minutul 18, cu o lovitura de cap care nu a trecut deloc departe de poarta adversa.

Partea secunda a inceput cu un sut in forta trimis de Anton. Mingea se ducea la vinclu, dar Stancioiu a intervenit salvator, la fel cum o facuse si in ultimele secvente ale primului mitan la mingea trimisa de Lazar din lovitura libera.

Eliminarea lui Balaur s-a produs in minutul 50, iar Rotariu avea sa valorifice pozitia ideala din marginea careului cu un sut superb la vinclu.

Dinamo urca la 34 de puncte si pune presiune pe Steaua, echipa de pe locul doi cu 36 puncte.

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, St. Filip – P. Anton (cpt), Mevlja – D. Rotariu, Kortzorg (46 Gnohere), V. Lazar (58 V. Costache) – Essombe (72 Palic). Rezerve: Mutiu – Bicfalvi, Bartalstovu, Corbu. 
Antrenor: Mircea Rednic

ASA: Stancioiu (cpt) – G. Matei, I. Balaur, M. Constantin (28 I. Gonzalez), Pirvulescu – Bus, Gorobsov, Voiculet, Brandan – Tucudean (71 Jazvic), R. Costa (57 Borza). Rezerve: Viciu – Velayos, Ciolacu, German. 
Antrenor: George Ciorceri



Dinamo se apropie la doua puncte de locul doi dupa 1-0 cu ASA