Liga 1

Dinamo scoate un punct la Botosani dupa un meci neconvingator

La o saptamana dupa macelul de pe teren propriu cu CFR Cluj, cand a suferit si prima infrangere a sezonului, Dinamo a plecat neinvinsa de la Botosani (1-1) fara insa a convinge prin jocul prestat.

Dupa un inceput extrem de incalcit, fara prea multe faze de poarte, Dinamo a amenintat poarta adversa cu adevarat in minutul 15 prin Dorin Rotariu.

A fost un contraatac purtat pe partea dreapta, iar Rotariu a sutat cu stangul din marginea careului, mingea muscand din transversala portii lui Iliev.

Botosani a dechis scorul in minutul 28 prin Gonzalo Cabrera. Acesta a receptionat in suprafata de pedeapsa, l-a scos pe Fai din joc cu un dribling scurt, apoi a trimis la coltul scurt in stanga lui Cerniauskas.

Dinamo a egalat in prelungirile primei reprize prin Essombe, cu un sut din interiorul careului. Un gol venit la fix pentru echipa pregatita de Mircea Rednic, tehnician care si-a ispasit la Botosani prima din cele patru etape de suspendare.

Formatia bucuresteana a ratat golul de 2-1 la patru minute de la reluare, cand Gavrila a scapat singur cu portarul advers, dar bulgarul Iliev a lasat un picior in lateral reusind sa respinga.

Pana la final meciul a scazut in intensitate si fazele de poarta au fost tot mai putine, astfel ca meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Un egal care o face pe Dinamo sa coboare in clasament pe locul patru, cu 18 puncte, pierzand podiumul in fata celor de la Pandurii.

Botosani ramane pe 12 cu doar 8 puncte, tot mai departe de locurile care duc in playoff.

FC Botosani: Iliev - Patache, Plamada, Cordos (R. Costin '34), Dimitrov - Cucu, Cabrera - Fulop (Hadnagy '62), Vasvari, Martinus (Brata '77) - Batin. Antrenor: Mugur Cornateanu.

Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Fai, A. Marc, Mevlja, Ghomsi - Serban (Moldoveanu '52), Anton - Gavrila (P. Petre '68), Palici, Rotariu - Essombe (Puljici '46). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonase galbene: Fulop '11, R. Costin '39, Patache '80 / Serban '19, A. Marc '82.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Aurel Onita, Gero Szabo (asistenti) - Florin Ovidiu Mazilu (rezerva).



Dinamo scoate un punct la Botosani dupa un meci neconvingator