Liga 1

CSMS Iasi urca pe loc de playoff dupa remiza cu ACS Poli Timisoara

Meci crancen, sambata seara, intre CSMS Iasi si ACS Poli Timisoara, doua echipe cu obiective diferite in acest moment si care prin jocul rezultatelor s-ar putea reintalni in playout.

Din aceasta inclestare a rezultat o remiza, scor 1-1, care nu ajuta pe niciuna dintre formatii, desi CSMS Iasi a urcat pe locul sase in clasament, cu un punct in fata rivalilor de la ASA Tg.Mures.

Un rezultat de egalitate care, dupa aspectul jocului si numarul de ocazii, cu siguranta nu-i multumeste pe jucatorii lui Nicolo Napoli, mai ales ca aceasta remiza s-ar putea dovedi decisiva in economia calificarii in playoff.

Iesenii au deschis scorul tarziu, in minutul 76, dupa un prelungit asediu la poarta lui Strauss. Revenit in Liga 1 in aceasta iarna, Andrei Cristea avea sa deschida scorul cu un sut din interiorul careului.

Doar doua minute a durat bucuria gazdelor, pana cand Ovidiu Popescu a prins un sut fabulos si l-a invins pe Grahovac stabilind si scorul final.

Mai mult decat atat, timisorenii au ratat in minutul 90 o imensa ocazie de gol la lovitura de cap a lui Barbut din sase metri, mingea fiind blocata de Grahovac cu un reflex uimitor.

CSMS Iasi s-a jucat practic cu ocaziile in acest meci, numai Vasile Gheorghe avand cinci suturi din pozitii favorabile care nu au prins cadrul portii.

Barbut, omul care a ratat pentru Timisoara ocazia victoriei in finalul meciului, a mai avut si o bara in minutul 37, cand a sutat fulgerator in transversala.



CSMS Iasi urca pe loc de playoff dupa remiza cu ACS Poli Timisoara