Liga 1

CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii

CSMS Iasi a invins Pandurii la scor de forfait, trecandu-si astfel in cont prima victorie pe teren propriu a sezonului. Matulevicius (autogol) si Bole au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru CSMS, iar Bosoi a incheiat socotelile in minutul 57. Oaspetii au incheiat meciul fara gol la poarta bosniascului Grahovac, desi au avut un om in plus pe aproape intreg parcursul reprizei a doua.

Fotbalistii de la Pandurii au evoluat cu banderole albe la brat, in semn de protest la adresa arbitrujului avut in etapa precedenta, acasa, cu FC Botosani.

CSMS Iasi a avut un start mai bun de meci, in care a reusit sa inscrie in primul sfert de ora la o faza fixa. Maghiarul Bole a centrat perfect de la coltul terenului, iar Plamada s-a inaltat pe 6 metri pentru a devia mingea in plasa. Matulevicius a contribuit si el printr-o deviere involuntara cu umarul.

In minutul 18, Bole a rupt la propriu plasa portii aparate de Stanca. Mijlocasul de banda al lui CSMS a patruns in careu si a finalizat cu un sut la coltul lung, imparabil pentru Stanca. Mingea a trecut prin plasa, insa arbitrul Alexandru Tudor a validat in mod corect reusita moldovenilor.

Prima repriza s-a incheiat cu o noua mare ocazie de gol a formatiei pregatite de Nicolo Napoli. Experimentatul Adrian Olah a executat in stalpul din stanga lui Stanca o faza fixa a gazdelor.

Alexandru Tudor si-a facut norma de cartonase la Iasi, in minutul 53, cand i-a aratat al doilea avertisment lui Cretu pentru o simulare in careul advers.

Pandurii au mai incasat un gol cu un om in plus pe teren, patru minute mai tarziu. Bosoi l-a invins pe Stanca cu un sut superb sub transversala.

Cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier, bosniacul din poarta Iasului a salvat extraordinar la reluarea din apropiere a lui Shamsin.

Razvan Stanca nu s-a lasat mai prejos, in minutul 81, cand i-a refuzat dubla maghiarului Lukacs Bole cu o interventie de ultim moment.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Cr. Munteanu, Plamada (Visa 88), Badic - Olah, Cretu - Bosoi, Bole, Ciucur (Mitic 82) - Dobre (D. Novac 61)

Pandurii: Stanca - Pleasca (Nicoara 46), Erico, Momcilovic, Ungurusan - Roman (Shamsin 62), Nistor - Predescu, Shalaj (M. Radut 57), Buleica - Matulevicius

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti)

Cartonase galbene: Munteanu 21, Cretu 24, Badic 37, Mitic 87/ M. Roman 25, Momcilovic 41, Nicoara 66

Cartonase rosii: Al. Cretu 53

Stadion: Emil Alexandrescu (Iasi)



CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii