Liga 1

CSM Poli Iasi obtine prima victorie in Liga 1 dupa o luna si jumatate

Nicolo Napoli poate rasufla pentru moment usurat, dupa ce formatia CSM Poli Iasi a castigat la limita intalnirea cu Pandurii Tg.Jiu, scor 3-2, din deschiderea etapei a 9-a, prima runda intermediara a sezonului.

Valentin Alexandru a deschis scorul in minutul 6 la primul sut spre poarta al gorjenilor. Mingea a intalnit transversala si a intrat putin in poarta cat sa fie golul validat.

In minutul 27 oaspetii au trecut pe langa golul de 2-0 la sutul lui Herea respins in corner de portarul Caparco, acelasi jucator blocand patru minute mai tarziu reluarea olandezului Buijs direct din lovitura libera.

CSM Poli Iasi a restabilit egalitatea cu zece minute inaintea pauzei la patrunderea lui Ciucur. Acesta l-a depasit pe Grecu in viteza si a plasat mingea in dreapta lui Stanca.

Imediat dupa pauza tanarul atacant Boiciuc a adus-o pe CSM Poli Iasi in avantaj cu un sut din interiorul careului la excelenta pasa oferita de Tiganasu.

Avantajul gazdelor nu a durat decat trei minute, pentru ca Alexandru a reusit dubla cu capul din interiorul careului la o centrare a lui Ungurusan.

Golul victoriei iesene a fost reusit de italianul Piccioni in minutul 63, acesta indeplinind o simpla formalitate din interiorul careului mic la mingea respinsa in fata de portarul Caparco.

Gazdele au jucat minutele de final cu un jucator mai putin dupa ce Voicu a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

CSM Poli Iasi nu mai castigase in Liga 1 din 5 august, cand s-a impus la Targu Mures.



CSM Poli Iasi obtine prima victorie in Liga 1 dupa o luna si jumatate