Liga 1

CS Universitatea Craiova invinge la limita ASA Tg.Mures

La primul meci pe teren propriu din acest sezon de Liga 1, CS Universitatea Craiova a trecut la limita, cu 2-1 (1-0), de ASA Tg.Mures, echipa care a incheiat partida in inferioritate numerica.

Oltenii au ratat prima ocazie in minutul 6 prin Rambe, varful impins, care a trimis in bara din doar 6-7 metri la o faza de unu contra unu cu portarul advers.

Replica muresenilor a venit patru minute mai tarziu. Zicu si-a potrivit mingea pe sut de la peste 25 metri si l-a pus in dificultate pe portarul Calancea. 

Pierdere importanta pentru oaspeti la jumatatea reprizei, dupa ce francezul Andre s-a ciocnit violent de bulgarul Popov si a parasit terenul in lacrimi fiind inlocuit cu Ursu.

Craiova a deschis scorul in minutul 33 prin Nuno Rocha dupa o faza colectiva dezvoltata in partea dreapta. Ivan a trimis in adancime pentru urcarea lui Popov. Acesta a centrat in fata portii si Rambe a deviat decisiv pentru Rocha aflat la bara a doua.

Gazdele isi puteau majora avantajul in minutul 43 la lovitura de cap a lui Kay, mingea fiind respinsa in extremis de Stancioiu cu o mana.

Partea secunda a inceput cu un gol rapid marcat de oaspeti dupa o faza fixa. Zicu a trimis coltul scurt si Ivan a deviat cu capul in propria poarta.

Mutare inspirata facuta de Multescu in minutul 58 cu Mazarache in locul lui Bancu, iar noul intrat avea sa marcheze golul victoriei craiovene in minutul 67 cu o reluare din fata portii.

In minutul 70 a debutat la Craiova si brazilianul Gustavo, dar pana la final tot Mazarache a iesit in evidenta cu o mare ocazie in prelungiri. Scapt singur spre poarta acesta a trimis alaturi.

ASA a ramas in inferioritate numerica in minutul 83, dupa ce Matei a primit al doilea cartonas galben.



CS Universitatea Craiova invinge la limita ASA Tg.Mures