Formula 1

Ce au declarat primii trei clasati dupa calificarile de la Sepang

Vedeti mai jos ce au declarat Lewis Hamilton, Jenson Button si Michael Schumacher, primii trei clasati la finalul calificarilor de la Sepang.

Lewis Hamilton: “Am schimbat setarile la monopost pentru ca vremea este foarte schimbatoare. Ne-am adaptat din mers la conditiile de aici. In general suntem oameni care punem presiune mai mult asupra noastra decat asupra celorlalti. Rezultatul nu poate decat sa ma bucure. La Sepang cel mai bun loc de plecare in cursa este locul intai, iar eu am acest loc. Trebuie sa conserv bine pneurile”.

Jenson Button: “Calificarile oricum au fost foarte frumoase pentru mine aici in ultimii ani. Este superb sa auzi in casti cum se bucura echipa pentru aceasta dubla. Am incercat sa-l bat pe Lewis, dar nu am reusit”.

Michael Schumacher: “A fost tot ce putea scoate mai bun din monopost. Ne-am aratat potentialul chiar din etapa trecuta si se pare ca ne-am apropiat de compromisul perfect. Cred ca fiecare dintre noi avem preocuparile noastre in vederea cursei si a pneurilor din cauza temperaturilor”.

Onlinesport



Ce au declarat primii trei clasati dupa calificarile de la Sepang