CFR CLuj

Andone dezvaluie adevarul despre plecarea de la CFR

Ioan Andone a hotarât sa spuna, în premiera, motivul adevarat pentru care a plecat de la CFR Cluj în urma cu câteva saptamâni.

Andone a afirmat ca neîntelegerile cu anumite persoane din club, cel mai probabil Iuliu Muresan, l-au determinat sa plece.
 
Tehnicianul a sugerat ca Muresan ar fi încercat sa se bage peste el în alcatuirea echipei.

"Eu nu m-am certat cu nimeni. Sa fie clar, dar nu mai puteam lucra cu anumite persoane de acolo. Lucrurile erau foarte clare, a trebuit sa dau mâna si sa plec. E mai bine asa, decât cu cearta si cu scandal. Multe lucruri se pot întâmpla în fotbal. Eu nu regret nimic din perioada în care am fost acolo. Le-am dat totul. I-am ajutat sa câstige campionatul, cu avansul mare pe care l-am avut, i-am ajutat sa ajunga în grupele UCL, nimeni nu ne-a facut cadou grupele UCL. Am muncit pentru ele cu echipa si am facut o echipa foarte buna si foarte bine pregatita", a spus Andone la Dolce Sport.

"Sa nu mai auzim atâtea discutii, ca n-are posesie, ca echipa nu joaca, nu e pregatita fizic! Eu cunosc prea bine mentalitatea presedintilor si a managerilor si a oamenilor din jurul patronilor care au vorbit mult si prost", a mai spus Andone.



Andone dezvaluie adevarul despre plecarea de la CFR