Liga 1

CFR Cluj pierde doua puncte acasa cu CSU Craiova

Echipa CFR Cluj termina turul de campionat la 9 puncte in spatele liderului Steaua Bucuresti, dupa ce nu a reusit decat o remiza alba in fata revelatiei CSU Craiova.

Dupa aspectul jocului si numarul ocaziilor de gol, echipa din Banie ar putea chiar sa se considere nemultumita pentru punctul luat in Gruia.

CSU Craiova a fost echipa mai prezenta si a ratat cele mai mari ocazii, desi nici Balgradean nu a somat in propria poarta.

Un meci atractiv in Gruia, peste media campionatului, dar lipsit de goluri in pofida numeroaselor ocazii create la ambele porti.

Cele mai mari ocazii ale primei reprize au fost ratat de clujeni prin Ivanovski, suturile acestuia de la distanta ocolind de putin buturile aparate de Balgradean.

Repriza a doua a inceput cu o mare ocazie ratata de Herghelegiu, al carui sut din pozitie centrala trecand putin peste transversala.

Sapte minute mai tarziu Larie a gafat in propria jumatate si Baluta a ratat de putin deschiderea scorului spre disperarea lui Cirtu, un pachet de nervi pe margine.

CFR Cluj a obtinut primul corner al meciului abia in minutul 67, cand Vatajelu a gafat in preajma propriului careu punandu-l in pozitie de finalizare pe Chanturia. Gruzinul a fost blocat in extremis.

CFR Cluj ramane pe locul doi la finalul turului de campionat, dar diferenta fata de liderul Steaua este de 9 puncte dupa aceasta runda.

De cealalta parte, CSU Craiova a ratat sansa de a ierna pe un nesperat loc patru, cu un succes juvetii urcand peste Astra Giurgiu si ASA Tg.Mures in clasament. Asa, echipa lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi ocupa locul sase, cu 29 de puncte.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, I. Rada, Christian - Petrucci, Sulley Muniru - Chanturia, Ivanovski, Fl. Costea (Jazvici '61) - Tade (Dore '74). Antrenor: Francisc Dican.

CS Universitatea Craiova: Balgradean - Tirnacop, Frasinescu, Izvoranu, Vatajelu - Baluta, Mateiu, Brandan, Ferfelea (Da Graca '75) - Herghelegiu (Ivan '83), Bawab (Carstea '87). Antrenori: Sorin Cartu, Emil Sandoi.

Cartonase galbene: Chanturia '77 / Izvoranu '67, Tirnacop '85

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu - Cristian Balaj



CFR Cluj pierde doua puncte acasa cu CSU Craiova