Liga 1

CFR Cluj intoarce scorul si castiga cu FC Voluntari

La ultima repetitie inaintea finalei de Cupa Romaniei cu Dinamo, meci programat marti de la 21:30, CFR Cluj a aratat un fotbal spectaculos in victoria cu 2-1 obtinuta pe teren propriu in Liga 1 contra celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii au deschis scorul in minutul 25 prin Novakovic, jucator care a reluat cu capul in poarta dupa un corner. Acesta incepuse meciul ca rezerva si a intrat in teren dupa accidentarea lui Spahija.

Pana la golul celor de la Voluntari portarul Bornescu respinsese in minutul 8 cu varful degetelor in corner o minge trimisa periculos de Ruiz.

Doar cinci minute s-au bucurat de avantaj jucatorii din Voluntari, egalarea fiind adusa de Nouvier la capatul unui contraatac de manual. Jucatorul francez s-a aflat in locul potrivit la momentul potrivit pentru a relua in poarta o centrare de pe partea dreapta.

CFR Cluj a rezolvat ecuatia celor trei puncte in repriza a doua, minutul 56, prin Petrucci la capatul unei alte faze de atac in mare viteza. Jakolis a pasa decisiv si Petrucci a reluat din interiorul careului la coltul lung.

Dupa alte doua minute Bornescu s-a opus providential la lovitura de cap a lui Larie in urma unui corner, respingand cu mana in afara terenului.

FC Voluntari a avut un gol anulat pentru offside la Balan in minutul 76. O decizie cat se poate de corecta.

CFR Cluj acumuleaza 33 puncte si o egaleaza pe CSU Craiova, in timp ce Voluntari ramane la cota 22 puncte pe locul de baraj.



CFR Cluj intoarce scorul si castiga cu FC Voluntari