Liga 1

Avancronica CFR Cluj-Dinamo (LIVE, 21:00)

Derby-ul etapei a 3-a se joaca luni seara in Gruia si le aduce in fata pe CFR Cluj si Dinamo intr-o reeditare a finalei Cupei Romaniei din sezonul trecut.

Fortuna: Pariuri CFR Cluj-Dinamo (vezi aici toate cotele)

1

X

2

2,75

3,10

2,70

CFR nu a mai pierdut acasa de opt luni si in tot acest interval au adunat sapte victorii si patru remize. Nici Dinamo nu sta rau la capitolul deplasari, suferind o singura infrangere in deplasare in ultimele 11 meciuri jucate afara, in mai anul acesta pe terenul Astrei. "Cainii" au cinci victorii si tot atatea egaluri pe teren strain.

Va fi a 41-a confruntare in Liga 1 intre cele doua echipe, bilantul fiind favorabil lui Dinamo (18-15 la victorii obtinute). 

Interesant este ca un singur duel s-a incheiat fara gol marcat, in martie 1972 la Bucuresti.

Fortuna ofera o cota de 7.00 pentru reeditarea acelui 0-0.

Sezonul precedent CFR Cluj a obtinut patru puncte in campionat, iar in Gruia a fost 1-1. Dinamo s-a revansat in Cupa Ligii, eliminand formatia clujeana in sferturi (2-0), dar a pierdut apoi finala Cupei Romaniei la loviturile de departajare.

Ioan Andone revine in Gruia ca adversar, dupa ce a cucerit doua titluri in Liga 1 cu gruparea ardeleana, in 2008 si 2012.

Vasile Miriuta a debutat in Liga 1 in tricoul lui Dinamo in 1991 si nu a pierdut niciodata ca antrenor in fata alb-rosilor, inregistrand doua victorii si doua remize.

Echipele probabile

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, Muresan, Camora - Petrucci, Ruiz - Jakolis, Cr.Lopez, Paun - Bud.

DINAMO: Branescu - Romera, Nedelcearu, Mevlja, Filip - Serban, Busuladzic, Palic, Rotariu, Gnohere, Lazar.



Avancronica CFR Cluj-Dinamo (LIVE, 21:00)