Liga 1

Astra Giurgiu termina sezonul regulat pe primul loc. Egal cu Dinamo in ultima etapa

Derby adevarat duminica seara la Giurgiu cu multa tensiune, cateva minute de intrerupere, doua goluri si un cartonas rosu. In urma acestui rezultat de 1-1 Astra termina sezonul regulat pe primul loc la trei puncte in fata celor de la Dinamo.

In final, Astra Giurgiu si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa doua goluri marcate in partea secunda a meciului.

Dorin Rotariu a deschis scorul pentru Dinamo in minutul 63. Acesta s-a aflat excelent demarcat la bara a doua pentru a reluat in poarta centrarea perfecta a lui Ekeng.

Un gol marcat de Dinamo in inferioritate numerica, dupa ce Filip fusese eliminat in penultimul minut al primei reprize dupa un fault considerat de arbitru in postura de ultim aparator asupra lui Boudjemaa.

Astralii au restabilit egalitatea in minutul 70 prin De Amorim, sutul acestuia fiind deviat cu sansa de Florea in poarta dinamovista.

Meciul de la Giurgiu nu a fost lipsit de tensiune, in prima repriza centralul Barsan oprind partida dupa ce antrenorul gazdelor Marius Sumudica a fost atacat cu diverse obiecte din sectorul suporterilor dinamovisti.

Prima ocazie a meciului a apartinut lui Dinamo in minutul 10. Atunci Rotariu a scapat singur cu Gavrilas, dar s-a complicat prea mult incercand o executie spectaculoasa si a ratat finalizarea.

Giurgiuvenii au replicat la jumatatea reprizei prin Teixeira, al carui sut in forta din afara careului a fost respins de portarul Cerniasukas.

Faza din minutul 44 a rupt echilibrul partidei, iar Astra s-a napustit asupra careului dinamovist in primele minute ale reprizei secunde.

Contrar cursului jocului, Dinamo a dat lovitura prin Rotariu, dar pana atunci Ekeng a ratat o mare sansa in minutul 56. Sutul acestuia de la aproximativ 30 de metri a fost respins in corner de Gavrilas.

sursa foto: facebook.com/Astra-Giurgiu



Astra Giurgiu termina sezonul regulat pe primul loc. Egal cu Dinamo in ultima etapa