Liga 1

ASA Tg.Mures pierde cu CFR Cluj si coboara pe loc de playout. Mutu, evolutie stearsa ca titular

Infrangere la limita pentru ASA Tg.Mures, scor 0-1, duminica seara in Gruia cu CFR Cluj, rezultat in urma caruia echipa lui Petre Grigoras ajunge pe locul 7 in clasament la un punct de CSMS Iasi, ultima echipa pe loc de playoff.

La capatul unui meci extrem de tacticizat in prima sa parte, CFR Cluj a marcat unicul gol in minutul 73 prin Brian Nouvier, jucator afla la prima sa reusita in Liga 1.

Francezul a primit in marginea careului si l-a executat pe Stancioiu cu un sut in forta.

Titular la ASA Tg.Mures prima data in acest sezon, Mutu a semnat primul sut pe poarta al oaspetilor in minutul 56. Un sut pe jos blocat de portarul Marc.

Mutu a mai avut o incursiune in prima repriza, cand a primit in dreapta de la Voiculet si a obtinut cornerul dupa o patrundere promitatoare. In partea secunda acesta i-a lasat locul in teren lui Jazvici pentru ultimele 30 de minute ale meciului.

CFR Cluj a avut o buna ocazie de gol la 0-0, in minutul 50, cand Petrucci a reluat pe langa poarta din pasa lui Cristian Lopes.

Etapa urmatoare, ultima a sezonului regulat, ASA Tg.Mures primeste vizita celor de la FC Botosani, iar CSMS Iasi merge pe terenul campioanei Steaua. Cele doua meciuri vor incepe la aceeasi ora, fiind vorba de doua echipe care lupta pentru ultimul loc de playoff.



ASA Tg.Mures pierde cu CFR Cluj si coboara pe loc de playout. Mutu, evolutie stearsa ca titular