Liga 1

ASA Tg.Mures, dovada neputintei cu ACS Poli Timisoara

Vicecampioana ASA Tg.Mures a dominat copios intalnirea cu ACS Poli Timisoara, dar nu a reusit sa marcheze in pofida unei presiuni sufocante in anumite momente ale jocului.

Nu mai putin de 11 lovituri de la colt au avut muresenii, insa banatenii s-au aparat cu exactitate si la final au sarbatori primul egal al sezonului de parca ar fi obtinut chiar victoria.

Un punct mare pentru echipa lui Dan Alex, punct care insa se putea transforma in puncte daca Ianis Zicu ar fi avut viteza si spiritul de reactie din alte timpuri.

Introdus in teren pentru ultimele 18 minute regulamentare plus prelungirile de rigoare, Zicu a ratat sansa golului victoriei impotriva fostei sale echipe.

Excelent gasit demarcat in careul celor de la ASA in minutul 90, Zicu s-a dovedit extrem de lent, a intarziat preluarea si a fost blocat in cele din urma de Bejan.

Timisorenii au mai ratat o sansa mare de a inscrie in urma unui contraatac purtat de Goga, un alt fiu ratacitor al Banatului. La o faza de trei contra unu, Goga a intarziat pasa si cand a facut-o a trimis prea tare pentru Barbut, iar acesta nu a avut precizia necesara pentru a nimeri cadrul portii.

Cei de la ASA au dominat inceputul meciului, cu patru cornere in primele zece minute, o dominare totala, dar care in repriza a doua s-a transformat in frustrare din cauza neputintei la finalizare.

Jazvic in minutul 10 cu o lovitura de cap si Muresan in minutul 22 din centrarea excelenta a lui Balic au semnat cele mai clare ocazii de gol ale gazdelor.

ASA Tg.Mures ajunge la a treia remiza in sase etape si ocupa locul trei, cu 9 puncte in clasament, in timp ce ACS Poli Timisoara se afla pe locul 12, cu o zestre de doar 4 puncte, fiind in mod evident una dintre echipele in suferinta.



ASA Tg.Mures, dovada neputintei cu ACS Poli Timisoara