Liga 1

ACS Poli Timisoara obtine prima victorie din playout in fata unui Voluntari in 9 oameni

Echipa ACS Poli Timisoara a castigat, duminica seara, disputa de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, in etapa a 6-a din playout.

Un succes obtinut de banateni in minutul 89 prin golul marcat de Javi Hernandez direct dintr-o lovitura libera.

Reusita acestuia a venit la putine minute dupa ce Voluntariul restabilise egalitatea prin Tudorie la o gafa in lant a defensivei banatene. In urma unui corner mai intai a respins gresit Hernandez, pentru ca Smaranda sa trimita mingea chiar pe capul lui Tudorie, care nu a iertat din 4-5 metri.

Timisoara deschisese scorul dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Goga, faza la care Filipov de la oaspeti a primit al doilea galben si a fost eliminat dupa un contact cu Barbut.

Acelasi Barbut scosese si primul cartonas rosu al meciului, in minutul 65, dupa un duel cu Mitache, fundasul stanga al celor de la Voluntari.

Echipa ilfoveana a avut reactie chiar si in 9 oameni, restabilind mai intai egalitatea, pentru ca in minutul 90 Pancu sa fie blocat in extremis in momentului sutului dupa o incursiune a lui Moke in suprafata de pedeapsa adversa.

Timisoara, singura echipa fara succes in playout, ajunge la cota 18 puncte si egaleaza pe Concordia Chiajna, echipa de pe locul 6, cel care duce la baraj. Voluntariul ramane pe patru, cu 22 de puncte.



ACS Poli Timisoara obtine prima victorie din playout in fata unui Voluntari in 9 oameni